Okulumuzda geleneksel olarak düzenlenen Bahar Şenlikleri 25 Nisan 2024 Perşembe günü gerçekleştirildi.

12. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak 15-19 Kasım 2024 tarihleri arasında 5 gün süren AYT Kampımız okulumuzda gerçekleştirildi.

Kanada Waterloo University tarafından her yıl lise düzeyinde düzenlenen Uluslararası Matematik Yarışmalarında 9/C sınıfı öğrencimiz Semih Yeşilkaya dünya 1.si, 10/D sınıfı öğrencimiz Muhammed Emir Ünalan ise dünya 3.sü, 9/A sınıfı öğrencisi Ceylin Su Günışık ise Dünya 4.sü oldu.

Malatya protokolü, Rönesans Holding Başkan Vekili Ferit Seyfi Yağmuroğlu, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla 28 Mart 2024 Perşembe günü geleneksel iftar programımız düzenlendi.

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. Yıldönümü münasebetiyle okulumuz tarafından bir anma töreni düzenlendi..

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Diyetisyenlerinden Ceren KOÇLARDAN ve Kardelen KUTLU tarafından 13 Mart 2024 Çarşamba günü öğrencilerimize dengeli beslenme konulu seminer verildi.

İstiklal Marşı´nın Kabulünün 103.Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma etkinlikleri çerçevesinde okulumuz tarafından bir anma programı düzenlendi..

Millî Eğitim Bakanlığımız ve AFAD Başkanlığımızın koordinasyonda 1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle okulumuzda "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" düzenlendi.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sait Kocaman koordinesinde 22 Şubat 2024 Perşembe günü 9.Sınıflar arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması düzenlendi.

Gençler Satranç müsabakalarında kız ve erkek takımı öğrencilerimiz il ikincisi oldu.

Okulumuz 9.sınıf öğrencilerine yönelik olarak 16 Şubat 2024 Cuma günü Teknofest ve Deneyap Atölyeleri bilgilendirme semineri düzenlendi.

Depremde kaybettiğimiz canlarımız, Muhammed Efe Kalaycı ile Fadime Ceran isimli öğrencilerimizi okulumuzda düzenlenen etkinliklerle anıyoruz.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı organizasyonu ile okulumuz öğrencilerine yönelik Kimya Mühendisi Özden Şahin tarafından "İklim Değişikliği ve Sıfır Atık" konulu bir seminer verildi.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı birinci döneminin sona ermesi sebebiyle 19 Ocak 2024 Cuma günü karne töreni düzenlendi.