Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85. yıl dönümünde okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla düzenlenen törende saygı ve minnetle anıldı.

Malatya Valimiz Ersin Yazıcı kariyer günleri kapsamında 2 Kasım Perşembe günü okulumuz 12. sınıf öğrencileri ile buluştu.

Ekm

Malatya Milletvekilimiz Abdurrahman Babacan, 27 Ekim 2023 Cuma günü okulumuz konferans salonunda öğrencilerimiz ile buluştu.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Caner Güler, idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

30. Tübitak Bilim Olimpiyatları Kimya alanında gümüş madalya alan okulumuz 12/E sınıfı öğrencisi Mustafa Özateş ile 28 Eylül 2023 Perşembe günü İl Mili Eğitim Müdürümüz Behçet Bakır’ı ziyaret ettik.

Peydamberimiz'in (S.A.V) dünyayı teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili vesilesiyle 26 Eylül 2023 Salı günü okulumuzda tatlı ikramında bulunuldu.

30.Tübitak Bilim Olimpiyatları Kimya alanında okulumuz 12.Sınıf öğrencisi Mustafa Özateş, gümüş madalya almaya hak kazanarak, ülkemizi Kimya Bilim Olimpiyatları’nda temsil edecek ilk 6 kişi arasında yer alma başarısı gösterdi.

2023–2024 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle 11 Eylül 2023 Pazartesi günü okulumuzda açılış töreni düzenlendi.

Ağu

YKS-2023 Sınavında Türkiye'de ilk 1.000'e giren öğrencilerimiz okulumuzda 17 Ağustos 2023 Perşembe günü düzenlenen törende ödüllendirildi.

Okulumuz Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi´ne 38.dönem öğrenci kayıtları 24 Temmuz-07 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

17-18 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen YKS sınav sonuçları 20 Temmuz 2023 Perşembe günü açıklandı. Ece Lüle Eşit Ağırlık Türkiye 9.su ve Malatya 1.si, Ahmet Mete Atay Sayısal Türkiye 31.si ve Malatya 1.si, Yabancı Dil Türkiye 57.si ve Malatya 1.si, Bengisu Kayış TYT Türkiye 75.si ve Malatya 1.si, Sayısal puanda Şeyma Komi Sayısal Türkiye 75.si, Alaz Kılıç Türkiye 68.si ve Ege Kaan Öcal Türkiye 93.sü oldu.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı birinci döneminin sona ermesi sebebiyle 20 Ocak 2023 Cuma günü karne töreni düzenlendi.

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2.Liseler Arası Münazara Yarışması ilçe finalinde Kolukısa Anadolu Lisesi ile karşılaşan okulumuz ilçe birincisi oldu.

Okulumuz, Okullararası B Genç Kız ve Erkek Oryantring yarışmalarında il birincisi, A Genç Kız ve Erkek Oryantring yarışmalarında il ikincisi oldu.

Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Okul Ortaklığı Projesi kapsamında Bünyan Fen Lisesi'ne konuk olduk.