Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Kök Değerler Projesi, Rehber Öğretmenimiz Murat Gülpınar, öğrencilerimiz Güldem Berra Uğurlu ve Betül Palancıoğlu koordinesinde Adalet temalı kısa film gösterimi ile 20 Aralık 2022 Salı günü okulumuzda başlatıldı.

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2.Liseler Arası Münazara Yarışması'nda grubunu birinci tamamlayan okulumuz ilçe finallerine yükseldi..

Geleceğimizin ve ülkemizin değerli emanetleri için eğitim paydaşlarımızdan velilerimiz ile okulumuzda idareci ve öğretmenlerimizin katılıyla 04 Aralık 2022 Pazar günü bir araya geldik.

Okulumuzda idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 24 Kasım 2022 Perşembe günü Öğretmenler Günü münasebetiyle bir program düzenlendi.

12. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak 14-18 Kasım 2022 tarihleri arasında 5 gün süren TYT Kampımız okulumuzda gerçekleştirildi.

Yazar Ahmet Bulut, 11 Kasım 2022 Cuma günü okulumuz konferans salonunda öğrencilerimiz ile buluştu.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 84. yıl dönümünde okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla düzenlenen törende saygı ve minnetle anıldı.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 99. Yılı idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Ekm

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 27 Ekim 2022 Perşembe günü okulumuz öğrencilerine Siber Güvenlik ve Zorbalık Semineri verildi.

Ekm

Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Daire Başkanı Sayın Mustafa Kışan, 26 Ekim 2022 Çarşamba günü okulumuzda incelemelerde bulundu.

Ekm

SMA Tip 1 kas hastası Safa bebek için Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi olarak kenetlendik.

Ekm

Okulumuz 11/C Sınıfı öğrencisi Mehmet Emir Konaç, ABD'nin Dallas şehrinde düzenlenecek Regeneron ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışması'nda Matematik alanında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Okul Müdürümüz Vahap Yıldız, 2022–2023 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ekm

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Eğitimi Akreditasyon Projesi kapsamında öüretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 04-10 Eylül 2022 tarihleri arasında Letonya ve Estonya ziyaretleri gerçekleştirildi.

Teknofest 2022 Samsun Finalleri Turizm Teknolojileri alanında okulumuz Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi 12/A sınıfı öğrencilerimiz Asaf Güngördü, Mehmet Söylemez ve Rıza Güzel Türkiye birincisi oldu.