MALATYA / YEŞİLYURT - Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı birinci döneminin sona ermesi sebebiyle 19 Ocak 2024 Cuma günü karne töreni düzenlendi.

Ock

Tübitak 31. Matematik Olimpiyatlarında öğrencilerimiz, bronz madalya kazanarak Kış Okuluna ve Takım Seçme Sınavına girmeye hak kazandılar.

Ock

Anadolu Gençlik Derneği’nin düzenlemiş olduğu Efendimiz’in (S.A.S) İzinde Siyeri Nebi yarışmasında ilk 10 içerisinde 5 öğrencimiz yer aldı.

Ara

Okulumuzda 19 Aralık 2023 Salı günü ikincisi uygulanan Kazanım Değerlendirme Sınavında kategorilerinde birinci olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ara

Oryantiring takımlarımız Okullararası A Genç Kız ve Erkek ile B Genç Kız ve Erkek Oryantring yarışmalarında tüm kategorilerde il birincisi olarak okulumuza 4 kupa kazandırdı.

Ara

Zor günler geçiren Filistinliler için okulumuzda 22 Aralık 2023 Cuma günü öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla bir kermes düzenlendi.

Ara

Geleceğimizin ve ülkemizin değerli emanetleri için eğitim paydaşlarımızdan velilerimiz ile okulumuzda idareci ve öğretmenlerimizin katılıyla 17 Aralık 2023 Pazar günü bir araya geldik.

Ara

Kızılay Malatya Kan Merkezi’nden Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Ahmet Çelik 15 Aralık 2023 Cuma günü okulumuza konuk oldu.

Ara

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Erdemoğlu, 14 Aralık 2023 Perşembe günü Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuza konuk oldu.

Ara

Okulumuz Müzik Kulübü'nün Topluma Hizmet Çalışmaları Kapsamında 13 Aralık 2023 Çarşamba günü Aşık Veysel'i Anma Etkinliği düzenlendi.

Ara

Okulumuz konferans salonunda 12 Aralık 2023 Salı günü gerçekleştirilen Münazara Yarışması finalinde 10/B sınıfımız yarışma birincisi oldu.

Ara

Tıp Eğitimi ve Hekimlik Mesleği konulu söyleşi programı vesilesi ile Prof.Dr. Mehmet Cengiz Yakıncı 11 Aralık 2023 Pazartesi günü konuğumuz oldu.

Ara

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Eğitimi Akreditasyon Projesi kapsamında öüretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 26 Kasım-02 Aralık 2023 tarihleri arasında Avusturya'ya ziyaret gerçekleştirildi.

Kas

21-22 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen Okullararası Genç Kızlar ve Erkekler Yüzme müsabakalarında ikinci olan kız ve erkek takımlarımız ödüllendirildi.

Kas

Okulumuzda idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 24 Kasım 2022 Cuma günü Öğretmenler Günü münasebetiyle bir program düzenlendi.