Etiket Sonuçları: tübitak

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Erdemoğlu, 14 Aralık 2023 Perşembe günü Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuza konuk oldu.

Haz

Tübitak 30. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınav sonuçlarına göre Kimya ve Astronomi alanlarında Türkiye'de ilk 50'ye girerek yaz okulu ve ikinci aşama sınavına katılmaya hak kazandı.

Haz

53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Türkiye Finalleri sonucunda Matematik alanında okulumuz öğrencisi Mehmet Emir Konaç, Türkiye üçüncüsü oldu.

Tübitak Bilim Olimpiyatları Sınavlarında Türkiye'de ilk 50 içerisinde yer alan öğrencilerimiz ve danışman öğretmenimiz Şaziye Dere, 24 Eylül 2021 Cuma günü okulumuzda düzenlenen törenle ödüllendirildi.

29 Ağustos 2020 tarihinde düzenlenecek olan Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı için başvurular başladı.

Antalya Kepez Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezinde 16-20 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen 49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması'nda öğrencilerimiz Matematik alanında Türkiye üçüncülüğü, Kimya alanında ise teşvik ödülü almaya hak kazandı.

Malatya´da düzenlenen 49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Malatya Bölge Yarışması Finallerinde okulumuz öğrencileri 2 birincilik, 1 ikincilik, 1 üçüncülük kazandı.

Malatya´da düzenlenen 48. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Malatya Bölge Yarışması Finallerinde okulumuzdan toplam 7 öğrenci 6 farklı projede görev aldı.

TÜBİTAK 48. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına 5 Proje ile Katılıyoruz.

TÜBİTAK tarafından desteklenen bilim fuarı etkinliği 3-4 Mayıs tarihlerinde yapıldı.

Öğrencilerimizin katıldığı Tübitak bölge sergisi ödül töreniyle sona erdi.

Öğrencimiz Mehmet Sefa Çiçek Gururumuz Oldu.

Tübitak Olimpiyatlarında Bölge Derecesi Yapan Öğrencilerimize Belgeleri Verildi.

Tübitak Desteği İle 12-13 Mayıs Tarihleri Arasında Bilim Fuarı Düzenledik.

Tübitak ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri bölge sergisi yapıldı. Okulumuz üç proje ile temsil edildi.