Etiket Sonuçları: olimpiyat

30. Tübitak Bilim Olimpiyatları Kimya alanında gümüş madalya alan okulumuz 12/E sınıfı öğrencisi Mustafa Özateş ile 28 Eylül 2023 Perşembe günü İl Mili Eğitim Müdürümüz Behçet Bakır’ı ziyaret ettik.

30.Tübitak Bilim Olimpiyatları Kimya alanında okulumuz 12.Sınıf öğrencisi Mustafa Özateş, gümüş madalya almaya hak kazanarak, ülkemizi Kimya Bilim Olimpiyatları’nda temsil edecek ilk 6 kişi arasında yer alma başarısı gösterdi.

Haz

Tübitak 30. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınav sonuçlarına göre Kimya ve Astronomi alanlarında Türkiye'de ilk 50'ye girerek yaz okulu ve ikinci aşama sınavına katılmaya hak kazandı.

Tübitak Bilim Olimpiyatları Sınavlarında Türkiye'de ilk 50 içerisinde yer alan öğrencilerimiz ve danışman öğretmenimiz Şaziye Dere, 24 Eylül 2021 Cuma günü okulumuzda düzenlenen törenle ödüllendirildi.

29 Ağustos 2020 tarihinde düzenlenecek olan Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı için başvurular başladı.

Öğrencilerimiz Matematik Olimpiyatlarında Derece Kazandılar

Öğrencimiz Mehmet Sefa Çiçek Gururumuz Oldu.

Tübitak Olimpiyatlarında Bölge Derecesi Yapan Öğrencilerimize Belgeleri Verildi.