Etiket Sonuçları: ferhat aydın

Okulumuz TOYGAR Roket Takımı, Teknofest 2021 Roket Yarışmasında başarılı bulunarak desteklenmeye değer bulundu.

Turkish Airlines Science Expo Tüyap Bursa Uluslararsı Fuar ve Kongre Merkezinde 02-05 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenen Ulusal Bilim Kampı Proje Yarışmasında öğrencilerimiz Türkiye üçüncüsü oldu.

Türk edebiyatı ve Türk siyasetinin mihenk taşlarından olan Kutadgu Bilig adlı eser okulumuz tarafından 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü Battalgazi Otağı´nde gerçekleştirilen çekimlerle filme aktarıldı.

Fen Liseleri II. Ulusal Öğrenci Kongresi´ne öğrencilerimiz Gökçenaz Özgel ve Mustafa Mert Özgel, Matematik öğretmenimiz Ferhat Aydın danışmanlığında hazırladıkları bildiri ile katıldılar.

03-04 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ankara´da düzenlenecek olan Fen Liseleri II. Ulusal Öğrenci Kongresi için okulumuz tarafından sunulan bildiri yapılan değerlendirme sonucu sergilenmeye değer bulundu.

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği öğretim üyesi ve Malatya Teknopark Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Kocamaz, 8 Mart 2018 Perşembe günü okulumuzda düzenlenen "Robot Teknolojileri ve Mobil Robotlar" konulu söyleşi programına katıldı.