Etiket Sonuçları: cemal kalay

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2.Liseler Arası Münazara Yarışması ilçe finalinde Kolukısa Anadolu Lisesi ile karşılaşan okulumuz ilçe birincisi oldu.

Teknofest 2022 Samsun Finalleri Turizm Teknolojileri alanında okulumuz Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi 12/A sınıfı öğrencilerimiz Asaf Güngördü, Mehmet Söylemez ve Rıza Güzel Türkiye birincisi oldu.

Ağu

YKS-2022 Sınavında Türkiye'de ilk 1.000'e giren öğrencilerimiz okulumuzda 25 Ağustos 2022 Perşembe günü düzenlenen törende ödüllendirildi.

Rönesans Holdin Başkanı ve okulumuzun yapımını üstlenen işadamı Erman Ilıcak tarafından 29 Nisan 2022 Cuma günü Malatya protokolü, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz için bir iftar programı düzenlendi.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü okulumuz pansiyon öğrencilerinin sahur sofrasına konuk oldu.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürümüz Hatice Özdemir, 18 Nisan 2022 Pazartesi günü okulumuza konuk oldu.

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Münazara yarışması kapsamında Yeşilyurt Kaymakamımız Osman Uğurlu ve Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar, 5 Ocak 2022 Çarşamba günü okulumuza konuk oldu.

Yeşilyurt Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği  "Yeşilyurt Kitap Yurdu Projesi" kapsamında yazar Ahmet Bulut 27 Kasım 2017 Pazartesi günü okulumuza konuk oldu.