Vahap YILDIZ - Okul Müdürü

03.02.1975 yılında Malatya’nın Akçadağ İlçesi’nde doğdu. İlköğrenimini Mustafa Necati İlkokulu’nda, orta öğrenimini Sümer Lisesi ve Hacı Ahmet Akıncı Lisesi’nde tamamladı.

Lise eğitimini bitirdiği 1992 yılında, ara vermeden öğrenime başladığı İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği bölümünden 1996 yılında mezun oldu.

05.09.1996 yılında Sivas ili Gürün ilçesi Suçatı Ortaokulu´nda Fen Bilgisi Öğretmeni olarak ilk memuriyet görevine başladı. Stajyerliği kalktıktan sonra 1997 yılında Gürün Endüstri Meslek Lisesi’ne Kimya Öğretmeni olarak ataması yapıldı. 1999 yılında Mardin ili Derik ilçesinde askerlik görevini tamamladıktan sonra görev yaptığı Gürün Endüstri Meslek Lisesi’ne 2000 yılında Müdür Yardımcısı olarak ataması yapıldı. 2001-2003 yılları arasında Gürün Çok Programlı Lisesi’nde okul müdürü olarak görev yaptı.

08 Eylül 2003 tarihinde Kahramanmaraş ili Merkez Kale Kasabası Karataş İlköğretim Okulu’na Fen Bilgisi Öğretmeni olarak ataması yapıldı. Ardından 2005 yılında Kahramanmaraş Teknik ve Meslek Lisesi’ne Kimya Öğretmeni olarak ataması yapıldı.

30 Haziran 2008 tarihinde Malatya ili Darende ilçesi Ayvalı Lisesi’ne Kimya Öğretmeni olarak ataması yapıldı. 18 Mart 2009 tarihinde Mustafa İclal Başer Anadolu Lisesi’nde Kimya Öğretmeni olarak göreve başladı. 2010-2013 yılları arasında Mehmet Emin Ilıcak Anadolu Öğretmen Lisesi okul müdürü olarak görev yaptı. Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü İsteğe Bağlı İdareci atamaları kapsamında 16 Aralık 2013 tarihinde Toki İmam Hatip Ortaokulu’na okul müdürü olarak ataması yapıldı. 24 Eylül 2014 tarihinde Cumhuriyet Anadolu Lisesi´ne okul müdürü olarak atandı.

Vahap YILDIZ, 05 Ekim 2016 tarihinde Malatya Fen Lisesi okul müdürü olarak başladığı görevini halen ifa etmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.