Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı

Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 11 Ekim 2023 Çarşamba Günü saat:14.30´da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN DUYURU

TOPLANTIYA DAVET

2023-2024 Öğretim Yılı Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı, 11 Ekiım 2023 Çarşamba günü saat 14.30´da aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimizin toplantıya katılım hususunda hassasiyet göstermesini rica ederiz.

GÜNDEM :

1.      Açılış

2.      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3.      Okul Müdürü'nün Genel Kurul açılış konuşması

4.      Okul Aile Birliği Başkanının açılış konuşması

4.      Açık oyla divan başkanı ve bir yazmanın seçilmesi

6.      Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, görüşülmesi ve ibrası

7.      Velilerimiz arasından yönetim kurulu için 5 asil, 5 yedek, denetim kurulu için 1 asil, 1 yedek üyenin seçilmesi

8.      Kurul ve komisyonlara üye seçimi

9.      İhtiyaçların giderilmesine yönelik harcamaların yapılması için yönetim kurulunun yetkilendirilmesi

10.    Dilek ve temenniler

KATILIMINIZ VE GÖRÜŞLERİNİZ OKULUMUZUN DAHA İLERİYE TAŞINMASINA KATKI SAĞLAYACAKTIR.

NOT : Aday olmak isteyen velilerimizin Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu veya Okul Müdürlüğü ile irtibata geçmeleri rica olunur.

Yayın: 09.10.2023 - Güncelleme: 09.10.2023 10:46 - Görüntülenme: 471