Etiket Sonuçları: teknofest

Okulumuz 9.sınıf öğrencilerine yönelik olarak 16 Şubat 2024 Cuma günü Teknofest ve Deneyap Atölyeleri bilgilendirme semineri düzenlendi.

Teknofest 2022 Samsun Finalleri Turizm Teknolojileri alanında okulumuz Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi 12/A sınıfı öğrencilerimiz Asaf Güngördü, Mehmet Söylemez ve Rıza Güzel Türkiye birincisi oldu.

Malatya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Milli Teknoloji Hamlesi kapsamında Sanayi 4.0-Dijital Dönüşüm programı sebebiyle 25 Şubat 2022 Cuma günü okulumuza konuk oldu.

Okulumuz TOYGAR Roket Takımı, Teknofest 2021 Roket Yarışmasında başarılı bulunarak desteklenmeye değer bulundu.

TOYGAR İHA Takımımızın ön değerlendirme raporu Teknofest tarafından başarılı bulunarak desteklenmeye değer bulundu.