MALATYA / YEŞİLYURT - Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: sefa erkon

Şbt

Gençler Satranç müsabakalarında kız ve erkek takımı öğrencilerimiz il ikincisi oldu.

Ara

Oryantiring takımlarımız Okullararası A Genç Kız ve Erkek ile B Genç Kız ve Erkek Oryantring yarışmalarında tüm kategorilerde il birincisi olarak okulumuza 4 kupa kazandırdı.

Mrt

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nce 10-22 Mart 2019 taihleri arasında düzenlenen Basketbol B Genç Erkekler müsabakalarında okulumuz il üçüncüsü oldu.

Ekm

Okulumuzda her yıl geleneksel olarak düzenlenen halı saha futbol turnuvasında dereceye giren takımlarımız ödüllerini aldılar.

Şbt

Sportif müsabakalarda dereceye giren öğrencilerimize okulumuzda düzenlenen törenle kupa, madalya ve sertifikaları verildi.

Şbt

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Malatya Okul Sporları Genç Kızlar Tenis Müsabakaları sonucu okulumuz il birincisi oldu.

Şbt

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Karate Müsabakaları sonucunda öğrencimiz Kerem Yurtseven 82 kg. da altın madalya kazandı.

Şbt

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Birlikte düzenledikleri Masa Tenisi Turnuvasında İl İkincisi olduk.

Ara

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Birlikte düzenledikleri Genç Kızlar Voleybol Turnuvasında kızlarımız il ikincisi oldu.

Kas

Okulumuzda düzenlenen futsal turnuvasında dereceye giren takımlarımız ödüllerini aldılar.

Ekm

Okulumuzda sınıflar arası 9 takımın katılımıyla düzenlenen ve 3 hafta süren müsabakalar sonucunda şampiyon "ALMO" takımı oldu

Kas

Okulumuzun şampiyon futsal takımı ALMO ile öğretmenlerimiz 26 Ekim Perşembe günü halı sahamızda karşı karşıya geldi.