Etiket Sonuçları: sait kocaman

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sait Kocaman koordinesinde 22 Şubat 2024 Perşembe günü 9.Sınıflar arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması düzenlendi.

Okulumuzda idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 24 Kasım 2022 Cuma günü Öğretmenler Günü münasebetiyle bir program düzenlendi.

Okulumuzda idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 24 Kasım 2022 Perşembe günü Öğretmenler Günü münasebetiyle bir program düzenlendi.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi yayınlandı.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Dönemi  Mesleki Çalışmaları kapsamında okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla oryantiring ve drama etkinlikleri düzenlendi.

Türk edebiyatı ve Türk siyasetinin mihenk taşlarından olan Kutadgu Bilig adlı eser okulumuz tarafından 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü Battalgazi Otağı´nde gerçekleştirilen çekimlerle filme aktarıldı.

İstiklal Marşı´nın Kabulünün 97.Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma etkinlikleri çerçevesinde okulumuz tarafından bir anma programı düzenlendi.